Välkommen sol&värme!

Hej på er :-)

I går kväll hade jag och baby jätte mysigt. Jag slutade jobba kl 20.00 och då gick jag raka spåret till videoteket med Mattias i telefon. Valde ut tre filmer: Saw 5, en tunnelbane-kapare-film med Denzel Washington och Lies and Illusions. Har sett de två första och ingen av dom vad tyvärr så bra.. Saw hade vi räknat med att den skulle vara lite b:ig men den var värre än så. Aja! Vi gjorde kräftmackor med skagenröra, rödlök, sallad, majonäs och ägg. Suuuupergott!! Ett glas rött på det också. Jag, Mattias och Charlie hade en toppen fredag.

I dag däremot vaknade jag på helt fel sida. Det jag varit sjukskriven för kom över mig helt och hållet. Låg bara i sängen och brydde mig inte om att magen kurrade, att solen sken som aldrig förr tidigare ute, att Mattias ville att jag följde med på morgonpromenad.. Ingenting spelade någon roll. Jätte svårt att hantera... Tack och lov blev det bättre senare under dagen och då "tvingade" Mattias ut mig, upp på södra berget med sittunderlag, solbrillor och spotify i högsta hugg. Hade det jätte trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord medans Charlie lekte med sin rosa bandyboll. Suveränt.

Nu sitter jag hemma hos Carran och väntar på att hon ska bli klar. Jag sitter här och smuttar på världens goaste grogg! Tänker på sommar och sol :-) Charlie är med oss också. Snart ska vi ta bilen till hennes föräldrar för att äta middag och dricka rödtjut. Sen peppa till melodifestivalen och senare, som det är planerat, gå till Casinot.

Sisådär! Nu vet ni vad som hänt/händer. Bilder kommer såfort jag fått igång internet hemma :-)
Puss&kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0