Tillbaka till verkligheten

Resan var helt och hållet underbar. 2 veckors sol, bad, shopping, sovmornar, mys och total avslappning. Hotellet låg mycket riktigt 50 m från stranden och det var jätte charmigt. Dock var maten en besvikelse då vi blev matförgiftade första veckan.. Men det var bara att ta en tripp till Alanya så var det ur världen :)

Nu står kycklingen i ugnen och tvätten ska vikas. Bilder kommer!


Måste bara få säga det att...




JAG ÄLSKAR DIG BABY!


Välkommen, Fredag!

Komiskt, i det förra inlägget deppade jag över att helgen är över och i detta hoppar&jublar jag över att denna är här? Kanske borde se över mitt bloggande lite..

Veckan har gått bra iallafall. Jag och mina två grabbar har haft jätte mysiga kvällar och jobbet har gått bra! Var på återbesök hos kilopraktorn i dag och nu har jag ont igen efter behandlingen.. Gahh! Men snart blir det bra :) Det lovade doktorn.

Nu har jag precis fört över en del kosing från mitt sparkonto eftersom alla mina pengar denna månad i princip är slut. How come? Jo.. Räkningar, stockholm, shopping, 5.000 kr till turkiet.. Ja, ni kan ju tänka er själva. Och denna helg ska jag och mattias lyxa! Vägra snåla som vi säger hela tiden.. Vi vet helt enkelt inte hur man gör! Så nu blir det ICA & inhandla våra nödvändigheter, middag på stan och sen mys framför teven.. Mm!

1 VECKA KVAR! Typ! YES! Ska bli så nice. Ska btw, köpa en (nr.2 denna sommar) ny kamera i morgon. Hittade en fin som elgiganten sålde. Får se vad jag tar med mig hem.

  




TOOOKFRANS! Trevlig helg!


Tjena!

Och vips, så var helgen över.

Fick ett glatt besked förra veckan från min chef att hon ville förlänga mig så jag kan inte bli gladare. Har nu jobb till 31/1! Lycklig! Sen hoppas vi på fast anställning, ha-ha.

I torsdagskväll åkte iallafall jag och Anni-Li ner till Sthlm. Såå skönt att få komma bort lite! Bodde hos Kate & hennes sambo Maja och vilken lägenhet de hade! Blev imponerad, av området också. Hade föreställt mig nått ghetto-betong-liknande ställe men det var jätte mysigt. Känns som att vi bara stressade oss igenom helgen och det var fan synd. Gick för snabbt med allt, usch.

Något roligt som hände var att fröken Natalie tatuerade sig tillsammans med Kate och Anni-Li i fredags. What? Var på tatueringsmässan och det bara hände, haha. Men är absolut ingenting jag ångrar. Skaffade mig ett litet hjärta bakom högra örat. Kul, det betyder någonting för mig så det är inget jag kommer ångra.

Man uppskattar iallafall att få komma hem igen efter en resa, då inser man verkligen att borta är bra men hemma bäst. Älskling Mattias som jag saknat så mycket! Ooo gos! Vad skulle jag göra utan dig?

I dag var jag iallafall hos en kilopraktiker med min rygg och tur var väl det, att jag tog mig tid och gick dit. Det var värre än jag trodde, hela bäckenbenet/nedre ryggen är inflammerad. Så nu går man på behandling och det kostar mig skjortan. Men ja, måste man så måste man.. Får stå upp (har höj- och sänkbart bord på jobbet) och prata med mina kunder istället. Funkar.

Nu längtar jag & Mattias bara tills vi åker! Den 12/9 (alltså nästa lördag) åker vi till Turkiet Alanya 2 veckor!! All inclusive, strand-hotell, direkt-flyg från sundsvall och jag fyller 20 år medans vi är där nere. Hur underbart? Bara han och jag, som jag älskar.. Mm-m!

Nu ska jag duscha, laga lite mat, stretcha (fick ett schema av kilopraktikern som strikts ska följas) och gå ut med våran älskade hund innan tevon kallar på mig! Härligt!

Lite bilder från helgen:


    


RSS 2.0