Jag&Anni-Li



Nu börjar det dra ihop sig!


Valborgsmässoafton

Hej på er!

Tiden går så sjukt snabbt. Från dansande och sjungandes med chocklad och rom i vemdalen, till jobbet, till valborg? Vart tog tiden vägen? Nu är det 1a Maj och vi har välkomnat våren precis såsom man ska göra, tycker jag iallafall :-)

I går blev vi bjudna på finmiddag hos mina släktingar med småkusinerna. Jag, mamma och Mattias stod och grillade marshmallows till musik och goda skratt. Jädrans vad härligt! Omringad av människor man älskar och bara njuta! Jag och Mattias avrundade relativt tidigt för att umgås vidare.


Sen måste jag färga mitt hår igen... Alltså this is killing me. Det har blivit så satans långt nu och växer som ogräs. Sofie argumenterade med mig (haha, så go!) varför jag inte skulle välja att slinga upp barret som de flesta gör när vi närmar oss ljusare årstider, och valde istället en mörk brunfärg med en lilanyans. Super fräscht och fint då håret blivit glansigt och långt. Tycker det är läckert när man är brun och fin till sommaren ;-)


Men nu till mitt problem!! Utväxten! Gaaaah! Kan inte sätta upp håret, inte ens med hårnålar då min ynka utväxt på 2 cm inte ser klok ut. Så nu blir det att boka in henne till veckan där igen... 1 månad sen jag var där och sprätte några tusenlappar då det gick åt tre färgförpackningar. Men nu bara utväxt, så kanske slipper lägga en mindre förmögenhet på det.


ilandsproblem... djeeezes!


RSS 2.0