Tritonus

I går fick vi mycket gjort i lägenheten. Mattias vän/kollega agerade bärhjälp och hjälpte även till att montera upp hatthylla samt tivon etc. Nu är det jätte fint!! Vi sov även i nysängen, fyfasiken vad skön den är! Ljuvligt.

I dag har jag varit på körkonsert. Linas kör Tritonus var grymt duktiga. Favoritlåten är helt klart Hallelujah! Nä, det gjorde ni bra tjejer.

Nu ligger jag i Linas säng och surfar runt bara. Bruden sitter här brevé och sminkar sig. Vi har införskaffat oss vin till i kväll så det ska bli mysigt, ye.

Jaja, har inte mycket att säga. Ha en bra kväll!

Flytten fortsätter..

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men när jag kommer hem från lägenheten är jag helt slut och vill bara vara.. Sover som aldrig förr nu kan jag medela.

I onsdags var jag, Mattias och hela familjen (tack!) och hämtade våra möbler på MIO. Dock när vi skulle skriva på kontraktet (för delbetalningen) så fick vi en smärre chock. Tydligen är detta nått man måste ansöka om, att handla på kredit. Ganska självklart egentligen när man tänker efter. Men våran personliga säljare som sålt på oss möbler för 28.000 kr sade att det var grönt och klickade därför hem allt åt oss. Men nejnej, damen i kassan tog våra personliga uppgifter och ville kontakta banken omedelbart, för vem vet.. Kanske skulle vi få avslag. Dåligt arg jag blev! Men eftersom att vi är två och båda har bra "bankhistoria" så var det grönt.

Efter att vi lämnat allt "hemma" (hihi) så åkte vi tillbaka till IKEA och beställde hem en garderob. Den är såå fin! 2,3 m hög typ, vit, lite antik sådär. Allt som allt går den på 4-5 tusen. Mycket pengar men det kommer bli så fint. Sen åkte vi och åt på Olearys. Toppen kväll.

Sen åkte jag och Mattias och pysslade ihop allt. Så nu är det JÄTTE fint!!! Sängen är gudomlig, soffan är skitsnygg och soffbordet unikt. Vi är så nöjda :)

Kvällen ska vi spendera på IKEA. Sen ska vi sova för allra första gången på thulegatan tillsammans -v-

Dagens

Dagens humör: Glad, pigg och tillfreds.
Dagens borde: Städa lägenheten (nya), ringa o väcka Lina snart.
Dagens frisyr: Utsläppt väldoftat
Dagens klädsel: Jeans & tee
Dagens planer: Uträtta ärenden med Lina, banken, städa lgh och hämta soffan från MIO.
Dagens vill ha: Måndag! Nya jobbet startar.
Dagens längtan: Mattias, i vanlig ordning -v-
Dagens fundering: Räkningar
Dagens beroende: Idomin
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens tidning: Metro
Dagens låt: This is the life (Amy's)

Månadens mest befriande dag: 25.

Ja, i går var det löning... O jag hade inte kunnat spendera den på något bättre sätt!

Runt 12 så åkte jag och hämtade Anni-Li för att åka ut till Timrå. Vi slängde in de sista kartongerna, lådorna och påsarna i bilen tills den blev knökfull. Därefter bilade vi vidare till IKEA för att gotta oss bland allt småplock. Eftersom jag och Mattias lyxar oss med MIO så känns IKEA helt plötsligt über-billigt om man ska jämföra. Fick med mig en skohylla (199:-) och en matchande hatthylla (119:-) med mig hem. Som hittat!

Därefter åkte vi till lägenheten och rensade igenom allt. Har numera disk från köksgolvet till tak.. Hua, tänkte ta itu med det i dag innan Mattias/mamma o. & co kommer ikväll så man iallafall kan komma in.

Sen hämtade jag Mattias från jobbet, hann rå om varandra iallafall en timme i dag innan det var dags att säga hej då igen. Kate kom och hämtade mig för storhandling på ICA/Konsum och sen blev det myskväll hos henne.

Kates vän Romanuiqe är tydligen ett sushiproffs som hjälpt Kate att göra egen sushi, som i sin tur lärde mig i går kväll. Det var inte alls svårt! Och resultatet blev strålande!


 


Godmorgon!

Idag vaknade jag jätte tidigt med ett glatt humör. Sällan? Jag är en människa som inte behöver sova mer än åtta raka timmar. Mattias där emot drar sig gärna lite extra..



Kolla vad mysigt jag har!

Ryggskott, någon?

Nu är jag helt slut. Har lyft en massa kartonger o diverse tunga saker idag. Hann även med att luncha tillsammans med mamma och Örjan på 1891. Väldigt gott och uppskattat från min sida!

Nu kommer Mattias snart hem och då blir det käk. Later: Visning av lägenheten (för brudarna) och träning på EGO.

Packning och flytt!

Igår kväll jobbade jag mitt allra sista pass på McDonalds, 16-22. Kändes så himla bra alltså! Men jag måste medge att det är lite tugnt också. Har kommit alla så nära under dessa 18 månader. Ni har varit min vardag. Men nu har en ny dörr öppnats och jag tror inte att jag kommer att bli besviken.

Igår kom iallafall älsklingen och hämtade mig :) Han visade stolt upp våra lägenhetsnycklar (som dessutom hade en nyckelknippa av ett hjärta) när han kom. Oooiihhh! Vi åkte till thulegatans snyggaste lägenhet med massa fjärilar i magen. Måste erkänna att det var ett stort, big och gigantiskt moment när vi vred om nycklarna tillsammans för första gången.

Idag ska jag åka hem till Timrå och hämta alla tusen lådor och kläder. Förhoppninsvis får jag sällskap i kväll av mina damer då Mattias tränar. Det här är så roligt!! :)


Updates!

Lördagen blev riktigt lyckad, älskar att umgås med mina tjejer! Det var hög musik, drinkar, allsång och dans, skratt och ja.. Allt vad man kan tänkas att önska sig en härlig "Girls night out". Kvällen avslutades på olearys och det kanske var lite tur i oturen? Hrm.

Kvällen i bilder:

    

 


Fullkomligt kassa bilder.. Något digitalt har jag inte orkat införskaffa sen den tredje försvann i sommras ( tredje på ett år alltså). Men snart så..

Lördag kväll i sundsvall

I dag har jag och Mattias varit på Mio och köpt det mesta. Vi har beställt (detta dock för några veckor sedan) en devan soffa och gjort två nya beställningar på säng och soffbord. Hela kalaset landar på 28.000 kr. Som hittat! Eller?

Vi har nämligen fått beskedet om att vi får nycklar till vår nya lägenhet i morgonkväll. Guuud vad roligt!! Äntligen älskling!

Nu ska jag iallafall duscha och göra mig fin inför kvällen. Vinet ligger på kylning och klänningen hänger fint där den ska. Skor då?! Ja, vad fasiken ska man ha på fötterna! Detta tål att tänkas på, helt allvarligt..

Carro kommer iallafall och hämtar mig sen ska vi åka upp till Anni-Li och mysa på. Får se vad kvällen har att erbjuda ;)

 
Bruuuuuudaaarrrr!!

Angående idol 2008..

Var det bara jag som tappade andan när Anna blev utröstad i går kväll? Jag älskar henne, fullkomligt avgudar den söta lilla blondinen med all power! Jag menar, någon mer unik tjej får man leta efter. Synd tycker jag..

Den dagen hon ger ut sitt debut album kommer jag köpa den. Punkt.


Hej och välkommen!

Till min nya blogg. Ett stort tack till Isabelle som klurade ut en snygg design till mig på kort varsel.

Ja, vart ska jag börja? Tycker ni förtjänar en kort uppdatering eftersom det var ett tag sen, så ni hänger med i svängarna.

Mitt liv delar jag med världens bästa Mattias och tillsammans bor vi i en etta på dalgatan (snart kommer det att ske förändringar, mycket snart).

Jobbar gör jag fortfarande på McDonalds (i en dag till) innan jag börjar på mitt nya jobb tillsammans med min bästa vän Lina. Hur mycket flyt har man inte då, om man blir anställd till samma utbildning/jobb? Vi börjar den 1/12. Jobbet går ut på att sälja, och stå för kundservice, till alla i sverige som vill ha ett bra telefon abonnemang. Bra va! Heltid, månadslön plus en generös provision på det vi säljer.

Mycket har förändrats på ett ynka halvår. Men jag klagar inte, inte alls. Tvärtom.


RSS 2.0