God Jul och Gott Nytt År!

Jag och Mattias har som tidigare nämnt inte fått igång internet hemma, så därav dålig uppdatering. Men det är påväg! Har tecknat Glocanet eftersom att de var billigast på marknaden när man inte har fast telefoni (vi har alltså ADSL i huset), fast kostnad på 349 kr/mån och det känns ju som hittat? För hemtelefon vill vi inte ha, än.

Nu sitter jag på jobbet och pinar. Är verkligen inte motiverad för fem öre! Vill bara ha ledigt. Slutar 16.30 i dag och då kommer Kate och hämtar mig, vi ska nämligen åka och storhandla på Coop inför morgondagen. Det blir jag, Mattias, Magnus, Kate, Lina, Carro, Anni-Li och Jocke som firar tillsammans i år (och lilla Charlie såklart). Tycker det ska bli jätte härligt att fira tillsammans med nära och kära över god middag och gott dricka.

Såhär ser schemat ut inför morgondagen:

- Sovmorgon till ca 11-12 (skönt!)
- Alla ska samlas vid sidsjön runt 13 och eventuellt att det blir taxi fram och tillbaka eftersom att det givetvis ska förtäras alkohol. Det blir pulkåkning, grillning, öl, cider och bus med Charlie! Vi håller tummarna för blå himmel och sol.
- Därefter blir det bastu hemma hos mig och Mattias innan middag kl 18.
- Middag och "förfest" uppe hos Kate, ska laga buffé och småplock mat.
- Runt 21-22 går vi ner till mig och Mattias och peppar och festar till 12 slaget så det blir skumpa och allsång, haha.
- Efterkrök? Mer än gärna. Vi vet inte riktigt vad som sker efter midnatt, är öppna för förslag.

Kalasbra tycker jag! Känner mig inte alls sugen på att kötta i vemdalen eller liknande i år.

Nu ska jag ringa vidare och så får jag väl önska alla läsare en god fortsättning!



SKÅL!

Trött..

Det tär på en (vetenskapligt bevisat nu) att ha en valp i familjen. Han är så underbar, lekfull, livlig, sällskapssjuk och ja.. VÄRLDENS BÄSTA HUND! I natt (efter att vi lekt och busat hela kvällen) somnade han på min arm i sängen. Lite dumt jag vet, men jag bar ner honom till korgen (som ligger precis brevid sängen) och där sov han sen sött hela natten.

Eller ja, nästan hela natten. Vaknade vid fem i morse av att han sprang under sängen och lekte. Och snäll sambo som man har (jag skulle ju upp kl 7 för att jobba) så gick han ut med Charlie så han fick kissa av sig. Mina älsklingar!

Kan medge att det var måttligt tugnt att lämna de i morse. Vill ju bara ligga och hålla om dom.. När jag ringde Mattias nyss så låg de och kollade på film i soffan. Naaaaw! Ta mig hem!

Har tagit massa fina kort som jag lägger upp inom kort :)

Lina är hemma och är sjuk i dag så det är tråkigt här. Hänger med grabbarna lixom (enda tjejen). I kväll blir det iallafall myskväll med brudarna! Lina, Anni-Li, Diana och Kate kommer. Det blir glögg, lussekatter, chips & läsk till bingolotto. Grymt mysigt!

Nu går jag på lunch. God jul på er alla!

Updates.

Hej på er!

Helgen har varit kanon, trots att älsklingen har varit på resande fot utan mig (hehe). I fredags så var jag hemma med familjen och myste. Det var verkligen jätte skönt att bara sitta och umgås, saknar dom varje dag. Har inte riktigt vant mig än att vara utan dom (bott "ensam" i 3 mån typ). Lafamilia!

Iallafall så drog jag hem strax efter midnatt och då kom Anni-Li hem till mig och va nattgäst. Grymt trevligt! Slog på en film men somnade strax innan slutet, typiskt.

Sen i lördags städade vi och handlade massa mat. Till kvällen kom alla mina kära vänner över ett glas innan vi drog till Linas 20 års fest. Hade jätte trevligt, måste helt klart göras om.

I söndags mådde jag som jag förtjänade. Åkte ut till farmor och farfar över en bit mat innan det var dags att åka hem. Mattias kom hem runt 1-2 på natten, ooo vad jag älskar dig gullet! Nu känns allt så bra igen, när du är hemma.

Och i dag är det som sagt Linas (riktiga) 20års dag! Det hurrar vi för! Stackarn som sitter här brevid mig och fryser.. Men jobba bör man.

Tråkigt inlägg, javet. Men nu är ni uppdaterade! I kväll ska jag och Mattias hämta CHARLIE!!!!!!!!!!!!!! :)
Puss!!!!

3 dagar!! :)

Godmorgon!

Nu sitter jag och Lina här på jobbet och längtar bort till bättre tider... Tillexempel tills i morgonkväll (Linas 20års fest). Jobbar bara till 14.30 i dag eftersom att vi jobbade över 2 timmar (11 timmar totalt alltså) igår. Inte fy skam det heller för OB tilläget blev drygt 500 kr extra plus att jag sålde för 900 kr. Så det var en bra dag i går! Dock känns det segare i dag..

I kväll är det firma fest men jag har valt att avstå. Ska istället hem till min kära mor och umgås med henne. Känns som att (hör och häpna) räcker med en utgång denna helg. Och det är alltså i morgon. Ska bli så himla roligt!

Nu ska jag jobba vidare. Ciao!



Jag och Lina Stockholm, Maj 2008.

5 dagar tills älsklingen kommer hem!

Sitter helt seriöst och räknar ner dagarna. Jag längtar efter Charlie så mycket att det gör ont i mig! Jag och Mattias fick precis veta av uppfödaren (Eva) att han nyss varit hos doktorn. Han var tydligen jätte duktig! Gnällde ingenting och sa inte ifrån, bara lydde och var så söt.. Alla hade tydligen blivit stormförtjust i honom, och det är väl inte så konstigt! Han är underbar. Fick två nytagna bilder på honom också, lite bättre än den innan. Kolla in skönheten.

 


Eftersom att jag jobbar till 21 i kväll så kan jag inte följa med då Mattias ska storshoppa inför hemkomsten, typiskt.. Men i helgen ska jag åka till birsta och köpa säng åt honom!

Nu har jag strax en timmes rast, o det är skönt. Tur att man har Lina här säger jag bara, annars hade det varit så mycket tråkigare.

CHARLIE!

Okej. lördagens jobb på kåren var ingen jävla höjdare. Ett ex antal polisanmälningar gjordes och folk var helt enkelt hur jävla dum i huvudet som hellst. Jag vet inte hur många jag kom i bråk med? Var kvar till 03.30 innan jag drog min kos, sjukt less.. ALDRIG, och då menar jag ALDRIG mera nattarbete.

Men ja, från det ena till det andra. Jag och Mattias var ju och kollade på hundvalpar i söndag.. Och vi har hittat en kille vi vill ha!!! En svart cocker spaniel, hur vacker som helst. VÄRLDENS GOS! Åtta veckor gammal på måndag då vi ska hämta honom.

Han har världens finaste stamtavla, där av varför han var så "dyr" (10.000 kr). Hans pappa, Jesper, är champion vinnare och mamman har fantastiska egenskaper! Sjukt vackra föräldrar, stabilt psyke, goda egenskaper och fullt friska.

Detta är allt jag och Mattias kan tänka på, känns som ren och skär baby lycka!

Här har ni honom!


Studentbalen 2008!

 Hittade dessa nu när jag klickade runt på gamdatorn. Kul!










Underbart med helg? Ohyes!

Hade kanske världens mysigaste kväll i går. Jag och Mattias städade/donade i stort sätt hela kvällen, lite tvätt fick vi rent också. När klockan var halv åtta så kom jag på att det var idolfinal kl 20. Och stort fan som jag är så blev det snabba bullar! På med dunjacka, täckbyxor & mössa (haha, vi var jätte söta) och ut i snökaoset. Det blev godis från hemmakväll och pizza. Röda om kinderna satte vi oss i divanen och gottade till idol. Grattis till Kevin, grym kille!

I dag blev jag hämtad runt 9 av mamma, åkte ut till timrå och åt luciafrukost :P Vi är mycket för traditioner här. Sen har jag bara städat och packat kläder i kartonger och säckar. Nu är det så gott som klart.

Nu snart ska jag åka hem och laga käk, ta en dusch och mysa på. För sen kl 22 ska jag jobba (what?!). Snäll som jag är så ställde jag upp då Kåren hade en man kort i garderoben. Ska stå till 02 och det kommer säkert bli ett rent helvete, haha.

Längtar till i morgon.. Då ska jag och Mattias åka och kolla på hundvalpar... Oh! :)

   

Loveyou!

Julstämning!

Ooo i morse var det lite halvtugnt att kliva upp. 06.00 ringde det första alarmet ut och 06.30 det andra, dags att kliva upp! När jag väl var klar med mitt efter ca 40 min så skulle jag ut och skotta bort snön från bilen. Puh, vilket slit. Men där tog det inte slut utan väl på utfarten så får bilen inget fäste! Panik! Efter ca 5 minuter av pust och stön så får jag äntligen ut bilen på banan.

Lina och jag åkte väl i 50-60 km/h max hela vägen till jobbet. Sjukt läskigt väder. Plus att det var svart som natten ute.. Är inte så "bilrädd" av mig i vanliga fall, när det kommer till höga hastigheter osv, men snökaos och mörker skrämmer mig.

Nu är min kafferast slut, dags att köra igång igen. Är döhärlig stämning här på kontoret i dag! Blev precis bjuden på glögg och lussekatt :) Kan det bli bättre?

Slutar 16.30 och då ska jag brumma hem till älsklingen och mysa heeeela kvällen!! Sjukt tacksamt! :)

Time goes by..

Dagarna går så fort.. Helt plötsligt har jag suttit och jobbat här i drygt en vecka. Och det går strålande! Dock är det svårt som sjutton, en riktig utmaning. Man utvecklas varje dag och det gör mig glad.

I morse var jag på IKEA och handlade garderob, 4 100 :- gick skönheten på. Men detta betalade jag inte själv utan fick det som en sen födelsedagspresent av mina föräldrar. Ni är guld värda!

Orkar egentligen inte jobba.. Men what to do? Sitter och längtar mig hem till mitt och Mattias bara. Ooohh...

Men, ja! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Ny dag på jobbet

Ja hej, mitt namn är Natalie och jag ringer från Tele2.


Hej alla glada! Nu sitter jag på mitt lilla kontor och dricker kaffe. Tog en kort rast nu innan det är dags att köra igång. Gårdagen var tung.. Fick ingenting sålt men en hel del nya erfarenheter och hamnade i en del spännande situationer. I dag började vi kl 10 och det har gått jätte bra. Alla säljer och är på gott humör.

I dag slutar jag kl 19 och då blir det EGO. Känner mig lite halväcklig när jag bara sitter hela dagarna.

Nu ska jag dra på mig headsetet och köra igång. Pusshej!

God förmiddag

Ber (återigen) om ursäkt för min taskiga uppdatering. Jag och Mattias har flyttat helt och hållet till nya lägenheten nu, adressändring osv är klart men inget internet har vi. Det visade sig nämligen att vi endast har ADSL där så vi ska klura ut nått här i veckan.

Och till alla nyfikna, nya jobbet går STRÅLANDE! Jag har underbara kollegor, roliga uppdrag och en fin arbetsplats. Mina arbetstider är mån-ons 12-21, tors 10-19 och fre 08-16. Hur bra är inte det?

Första dagen hade vi utbildning fram till kl 18-19, det gick jätte bra. Då skulle vi sälja Optimal Telecom och det var verkligen lättsålt. Men som sagt, runt 19 så kallar chefen in på (vårat första) kris-möte. Då ska tydligen Optimal läggas ner? Snacka om att jag och Lina blev paff, och rädd. Men det var värre än det verkade, för Tele2 hade köpt upp allt så nu är vi säljare för de.

Fick en ny utbildning fram till 21 och i går satt vi fram till 16 och tog in ny information. Efter rasten kl 17 så satte vi igång. Det är företag vi inriktar oss på och det kanske inte är det lättaste, men roligt! Jag fick iallafall ett helt företagsabonnemang +förval till det sålt. På min första dag! Lagomt kaxigt. I dag har jag satt upp ett mål på 5 sålda så jag får provision, det vill säga ca 500-600 kr.

Nu ska jag och Lina snart dra på klackarna och åka till kontoret. Oh vad jag älskar det här ;)


RSS 2.0