Hurthurt!

Vaknade pigg och utvilad strax före 9 i morse, underligt! Jag menar, när jag ska jobba kväll så börjar jag runt 10 och då är det jäääätte svårt att kliva upp. Men inte i dag inte, hm. Hade varit skönt att dega i sängen halva dagen ;)

Har iallafall varit ute på Alnö och hälsat på min farfar. Lämnade Charlie där över dagen tills 14 då farfar ska iväg till sjukgymnast. Men det glädjer mig, för han älskar verkligens charlies sällskap så jag åker gärna ut dit igen även fast det är låångt.

Nu ska jag ringa mitt energi-bolag och bråka lite med dom. Därefter träning! Ska bli skönt. Tycker om att träna på dagarna för det är så lite folk på gymmet då :) Tycker bara det är jobbigt när man ska behöva "köa" till maskiner och annat som man vill använda. Sen hämta Charlie, åka ut till timrå och hälsa på mamma, stanna på ICA och handla tacos samt tillaga innan Mattias kommer hem efter 16. Hurtigt va!

Ha en trevlig dag!



Charlie 11 veckor gammal. Haha, söööt!

Synkronisering

Håller på att dona lite på iTunes och förde i samma veva över bilder som jag tog under gårdagen, titta!

    

Lina linslusar på jobbet, när jag slutat kl 17 åkte jag, Mattias och Charlie ut till birsta för att min lillebror Melvin skulle bli smådjurs-ägare! Två marsvin (även kallade havsgrisar, visste ni det?) fick följa med hem. Frida Lindwe och Eva Lindwe skulle dom heta. How cute? Två bilder på den viktigaste människan i mitt liv och våran hund. Självklart lite ego-boost också!

Den är min!

Oj, vilken lång dag det har varit.. Var alldeles tung i huvudet och näsan var täppt större delen av morgonen. Och det, vet ni andra som jobbar med kommunikation hela dagarna också, att det inte är någon höjdare. Efter lunch var man mänsklig igen.  I över lag har dagen varit bra, sålde mycket bra i dag och fick en hel del feedback från kunderna. Alltid roligt! Men det är som allt annat, jobbet är som en berg- &dalbana. Ena stunden som en dans på rosor och andra betydligt svårare. Men med rätt inställning klarar man allt! Precis som jag ska göra också, har jag bestämt.

Kom precis hem från en drygt 2 timmars powerwalk med Charlie, duktig hund! Han ligger här helt utslagen efter att ha druckit upp halva vattenskålen. Och i morgon har jag mitt sk "fripass" i och med att jag ska jobba helg, vilket är skönt. Så när Mattias går till jobbet runt åtta ska jag ut och powerwalka igen, sen blir det EGO med André efter lunch.

Sen måste jag berätta, och marknadsföra (stolt ambassadör som jag är) om den senaste Iphonen. Rättare sagt Apple Iphone 3GS. Beställde den några dagar efter våran utbildning/presentation på jobbet den 8e och kunde glatt hämta ut den i tisdags. Kanske världens bästa och coolaste genom tiderna? Är så inspirerande när jag presenterar och visar den att Mattias har blivit bra sugen, plus att man säljer den som smör på jobbet ;)

Själv har jag en vit 16GB underbaring. Ångrar nu att jag inte köpte 32 då jag snart fyllt 14 GB med musik, hm.. Erkänn, visst blir man sugen?

"Äntligen" är helgen över

Varför känns det som att jag precis gjorde ett jätte-hopp i tiden från att gå från jobbet i fredags med världens leende till att sitta här, lite halv-siten, med söndags ångest? Varje helg, samma visa.

Gårkvällen var enligt min mening väldigt lyckad! Satt mestadels på uteserveringen ett stort gäng på olearys men han väl med en dans eller två också. Jag älskar sånna här utekvällar! Ni vet, inga förväntningar alls, utan bara gott dricka och trevligt sällskap. Avrundrade kvällen strax efter 02 med en promenad hem i regnet. Tur man har varmvatten i duschen!

I och med att pojkvän och hund inte är hemma så passar jag på att vara duktig denna söndag. Har bytt sängkläder, kört två tvättmaskiner och diskat. Ska nog dra ett varv med dammsugaren och sen laga middag, själv. Det kanske är mindre roligt då jag är bortskämd med sällskap från Mattias. Men det blir gott! Lax, kokt potatis och ett stort glas kall mjölk! Mm!

I morgon ska jag och Anni-Li köpa biljetter till sthlm. Blir en 3-dagars tripp nästa vecka, Kaaate! :)


Dragracing i solen!

Vilken härlig dag det har varit! Blev väckt av älsklingen runt 6 i morse för att skjussa honom och Charlie (våran hund, som ni vet) till söråker. De är nämligen borta i skellefteå för jaktprov lör-sön, lycka till älsklingar.

Påvägen hem höll jag på att köra i diket pga att jag somnade, livsfarligt! Nickade dock bara till men usch så illa det hade kunnat gott. Skönt var det att få komma hem till sängen sen igen..


Runt ca 11-12 tiden var jag och Lina påväg mot sättna för att kolla på dragracing, och vilket väder! Med oss hade vi kollegan André, hans bror och dotter Nadja. Satt på en filt med läsk och korv och hade allmänt gott liv. Blev väl där en 2-3 h innan vi drog oss hem igen..


Vinet är på kylning och en dusch väntar för att sen bege oss ut i solen och njuuuta av att det är lördag! Oh vad härligt.


Sådär.. Inlägg nr 2 avklarat. Trevlig kväll!


Ok. Vi gör ett nytt försök.

Att jag ens kom ihåg mitt lösenord, va! Lite komiskt vad ovant det känns att försöka uttrycka sig verbalt. När var det jag bloggade senast, julafton? Ett bra tag sen iallafall.

Äsch, vi gör väl ett försök till att ta upp bloggandet. För rolighetens skull kollade jag statistiken, och det visade sig att jag de senaste 10 dagarna haft 5 (ja, hela 5) unika besökare. Mr. Olsson, och?

Ni lär väl bli lagomt paffa när ni ser ett helt nytt inlägg nästa gång ni klickar er hit..

I kväll är jag ensam hemma med Charlie så det kan hända att jag delar med mig av lite bilder och händelser från sommaren som varit lite. We'll see!


RSS 2.0