Hejhopp!

I dag, som vanligt på måndagar, jobbar jag 12.30-21.15 och det är sjuukt uppskattat med sovmorgon på måndagar. Man får lixom sig en mjukstart. Dock har det varit så pass lugnt i dag så jag valde att gå 45 minuter tidigare. Skönt.

Sov till halv elva i dag, tog en rask promenad med Charlie, skjussade honom till hunddagis (visst låter det gulligt?) och unnade mig smink&frukost i lugn och ro.. Befann mig på stan 12.00 och då skyndade jag mig in på H&M. För när jag var på stan med Lina i torsdags köpte jag en kofta (ni vet, lång, vit med gigantisk krage) som jag är stört-förtjust i! Den blev min för endast 199 kr så köpte två likadana i brunt och lila i samma modell. Just love it.

Har planerat veckans träning med min kollega Carro Englund i dag och såhär ser den ut:
Tisdag: Spinning Puls
Onsdag: Body Pump
Torsdag: Spinning Puls
Fredag: Gym (vet dock inte om Carro ska med här men..)

Äntligen ska man komma i gång!

Och nu när jag kom hem kan jag inte låta bli att le.. Jag har världens underbaraste hund. Han blir så glad när man kommer hem till honom. Han har varit ensam sen 19, men själv får man den uppfattningen varje gång att han tror att han ska bli lämnan för alltid. Hoppar&skuttar och visar upp aaaaalla sina leksaker. Våran skatt!

Så nu ska jag vara honom till lags och ta bilen till skogs för att leka lite. Sen blir det dusch, te & tv med min Mattias innan sängen kallar. I morgon ska jag på utbildning hela dagen så det gäller att ladda betterierna.





Here i am!

Det är ju bara att konstatera, jag är en dålig bloggerska.

Sen vi kom hem från Turkiet har det varit full rulle. Jag åkte även på att jobba helg (i regel jobbar man var 6e helg) så det är kämpigt här nu. Är trött och skulle behöva sova 24a raka timmar. Dock hade jag ju mitt fripass i torsdags men då var det köksbord som gällde. Hade lite problem med släpvagnen (tack igen lina för bil-lånet, guld värd!) och på jysk hade de problem med kassan, haha, så alltsammans var klart efter 3-4 timmar.

Vi har nu iallafall (eller ja, förlåt, Mattias har) monterat ihop köksbordet och det är såå fint! Typiskt hemnes stil som vi älskar jag och min man. Vitt antikt, 2.70 cm långt med 6 st stolar. Äntligen ska vi vara social vid middagarna som de senaste 9 månaderna har spenerats vid soffbordet. Jaaaavet! Sjukt länge, men är man kräsen så är man.

Bilderna från turkiet ligger nu på datorn och jag lovar att dela med mig av de så fort jag känner att jag har lust. Nu ska jag iallafall ha söndag. Det innebär: En lång & härlig dusch, middag, skogspromenad med Charlie och sen film med min älskling. Yes!





Jag älskar dig så mycket..


RSS 2.0