Äntligen helg!

Sitter på jobbet och har fruktansvärt tråkigt, människorna jag är i kontakt med är minst (om inte mer) lika trött som vad jag är denna morgon. Var uppe strax före sju för att göra mig i ordning och skjussa iväg Charlie till Anni-Li som agerar hundvakt i dag. Tidigare hade jag med mig Charlie på jobbet men han får inte längre följa med mig hit pga facket har varit här på besök. Haha, arbetsgivaren åkte på en smäll eller två när de upptäckte att de hade en hund i lokalen. Dock tycker jag personligen att det inte spelar så stor roll om alla anställda +cheferna tycker det är OK att man har hunden med sig. Plus att Charlie är en grym hund som inte skäller och lyssnar när man säger till! Men nu är det som det är. Lina var världens snällaste och kom hem till Charlie i går. Tack för det gos!

Något jag känner att jag vill dela med mig av är vad som hände på alla hjärtans dag. Jag är en sucker för romantik och just därför så är den 14e februari något alldeles speciellt för mig. Mattias valde att ta med mig till edsbyn för att "fira" dagen där. Vi klev upp tidigtoch åt en stadig och redig frukost och packade med oss massäck. Sen tog vi bilen (jag, mattias, charlie och hans hundpolare tyson) till ett ställe som kallas för Grycken. Det ligger ca 45-50 min från edsbyn, rakt in i skogen! Så förbasktat mysigt ställe! Det var blå himmel och härliga 9-10 minus. Vi åkte på skotersafari och fikade i solen. Bara jag och älskligen! Ooo! Och så fick jag ett jätte fint halsband och en ring. Världens gos! Av mig fick Mattias en klocka från Guldfynd. Men det är tanken som räknas, dagen var verkligen fulländad. Till kvällen blev det resturang och en hel del vin.. Tack baby!

Något annat som jag också kan dela med mig av är att jag fått ett nytt jobb!!! Ska gå i mina föräldrars spår och börja knega för Telia Sonera. Det ser jag väldigt mycket fram emot! Börjar 2a mars.

I dag slutar jag jobba 16.30 och då åker jag raka  vägen och hämtar Charlie. Sen ska jag och Mattias kocka tillsammans innan han (förhoppningsvis;) skjussar mig till Lina. Vi ska nämligen ha vinkväll! Fyfan vad jag ser fram emot detta. Var år och dar sen jag umgicks med henne på tu man hand känns det som.

Jaja, nu måste jag fortsätta jobba. Uh! Men snart är det HELG!

JAG LEVER!

Det är mycket med det mesta just nu, så bloggandet har jag lagt på is. Men kommer snart tillbaka till er trogna som fortfarande besöker min blogg dagligen. Haha, att ni orkar! :)

Hoppas ni har det bra och sköt om er! Natalie


RSS 2.0