Hejhejhej!

Hej allihopa!

Nu var det länge sen minsann. Jag och Mattias har fortfarande inte fått hem Glocalnet. Hur lång tid ska det egentligen behöva ta? Dock finner jag det ganska sunt att vara utan internet ett tag. Jag menar, förr var det bara ett måste för mig om kvällarna.. Att läsa bloggar, aftonbladet, facebook.. You name it. Men nu känns det inte lika viktigt längre. Men snart ska räkningarna betalas, och då behöver vi internet!

Snart har jag och Mattias ett halvår också, den 29e. Tänka sig vad tiden går snabbt. Dock är det dagen innan han ska resa till Riga så det känns lite dålig timning. Men vi får göra det bästa av det :)

Well, jobbet rullar på som vanligt också.. Sitter här och håller på att avlida (mensvärk och huvudvärk som heter duga). Men det är bara att bita i det sura äpplet, snart är det ju helg! Och löning!

På återseende :)

Godförmiddag!

Nu är man på plats efter en vinglig åktur (Mattias bil är ett hopplöst fall, tycker jag) till jobbet med Lina. Det var min tur att köra i dag eftersom att Lina skulle ha (tycker det är lite fancy faktiskt) ett telefonmöte i morse kl 9. För er som inte vet så är hon ju delägare till hennes fars företag och håller på mycket med pappersarbete o så. Coolt! Jag har sagt det henne att om hon skulle bli befodrad så är det mig hon anställer som assistent.

Efter jobbet i går så åkte jag och Lina till ICA för att inhandla dagens lunch. Det blev köttfärsås, grönsaker och persiljesmör för min del. Mm gott! Längtar tills jag får trycka i mig härligheterna :)

Jag, Charlie och Mattias somnade ganska tidigt igår. Strax före 23 sov vi som stockar allihopa, även fast jag låg och gnällde lite innan. Vi har nämligen kommit underfund med att det är jävligt lyhört i våran tvåa. Jag hörde hur grannarna disskuterade i går? Grymt irriterande faktiskt. Men man lär sig väl att ignorera så småningom.

Nu har jag kafferast så det blir till att fylla på med lite latte och ladda batterierna. Slutar kl 19 i dag och då ska jag åka ut till timrå för att få min soffa såld. Det är Linas vän Emma som ska ta beslag på den. Sen blir det solning på EGO.

Ha en bra dag! :)

Funderingar..

Sånnahär dagar när man sitter på arslet i närmare 9 timmar och det är ganska dött på linjen, så får man massa tid över för funderingar att reflektera över. Och i dag är det just en sån dag.

Har suttit och läst en blogg i närmare en timme nu. Verkligen lusläst varenda rad och tagit åt mig en hel del. Tänker inte nämna personen i fråga men gud vad hon får ner mig på jorden.

Dag ut  och in sitter man och klagar och frustar.. Klockan ringer för tidigt, det är för kallt ute, ingen matlåda har jag för ingen har jag orkat göra, inga dugliga kläder finns rena, att jobba suger, o jobbet ligger för långt bort, plånboken skriker efter mera, ångest för den där chockladkakan man drämde i sig osv. Jag kan fortsätta! Men varför allt detta gnatande, egentligen?

Jag har det hur bra som helst! Jag har allt man kan önska sig! Jag har världens underbaraste pojkvän och sambo, våran skatt Charlie, föräldrar som älskar och bryr sig om mig, ett jobb som ger mig alla pengar som täcker hyra, räkningar, mat och nöje. Jag är frisk! Jag har en jätte fin lägenhet i centrala stan med världens bästa hyresvärd! Jätte fina grannar.

Jag skämms när jag tänker efter. Att man har mage att klaga! Det finns människor som har det så mycket värre. Som lider av sjukdom, ensamhet, arbetslöshet, krig, svält..

Från och med nu ska jag verkligen bli en bättre människa! Och med det menar jag att uppskatta det jag har, vara tacksam för det och värna. Framför allt visa och få de människor runtomkring mig att förstå att ni ger mig allt jag vill ha, allt jag behöver. Mattias, vänner och familj jag älskar er!

Världen är underbar och livet är för kort. Tänk på det.

Välkommen 2009!

Jag är så trött och seg i kroppen i dag! Vet inte vad det är med mig.. Har fått tillbaka problem med (så fint som det nu heter) min musarm. Gör skitont! När jag var 13-14 år fick jag problem med armen för första gången, då jag började använda internet flitigt, och nu har det kommit tillbaka!! Har bara jobbat här en månad och har redan problem. Måste nog tala med min arbetsgivare så jag får lite mer info om hur jag ska sitta rätt osv.

Nyårsafton var enligt min mening dundermysig. Kändes lite "drömkåken" över det hela, haha! Kate var jätte sjuk men envisades, vi lagade för mycket (!) mat, caroline blev för full, champagnen smakade skit, jag ramlade över hela vardagsrumsbordet och sabbade champagneglas, charlie bajsade inne, ingen hade koll på klockan runt 12-slaget så alla försökte överrösta varandra med GOTT NYTT ÅR och allsång (hundra olika tonarter) i säkert 5 minuter, efterfesten ställdes in eftersom värdinnan deckade och det hela slutade på statoil med varmkorv?

KUNDE INTE BLI BÄTTRE! Med Mattias och Charlie vid min sida så kunde jag lika gärna suttit ute på en flotte ute till havs med ett stearinljus som proviant och mått minst lika gott.

Nu är det iallafall slut på ledigheten och de flesta är tillbaka på jobbet Jobbar till 21 ikväll och då ska jag raka vägen hem till Mattias, svärmor Pia och hundrna. Åh vad mysigt!

God fortsättning!



Jag och älskade, älskade, älskade Charlie helt utmattade!! :)

RSS 2.0