Hey!

Ursäkta mig. Men vi har blivit utan internet. Inte kul alls.. Har ringt några samtal och skällt på leverantören så om 1-2 veckor ska det vara i bruk igen. Men tills dess kommer det inte upp så mycket här, tyvärr.

Sitter på jobbet nu och har kafferast, passar på att slänga iväg ett inlägg :-)

I morse var jag och Carran och simmade, superskönt. Duschade och gjorde mig ordning i lugn och ro innan jag gick till jobbet och åt lunch. Klockan 15:45 ska jag gå till min guldsmed och köpa min Efva Attling ring! Ooohh pirrar i magen av lycka. Tänk att ett köp kan göra en så glad. Den kostar mig 1200 kr och känns så värt. Trodde den skulle vara dyrare. Var där och provade ut den igår så det är rätt storlek som ligger och väntar på mig, lycka!

Sen ska jag möta upp Lina och det blir middag på innergården (trorjag). Ska lyxa på det lite med fräsch sallad och gott dricka. Mycket nice!

I morgon blir det lugna gatan tills kvällningen. Som det ser ut nu ska jag bort till Englunds föräldrar för middag, melodifestival och sen Casinot. Charlie ska med så kommer promenera (tar ca 20 min) med honom hem innan det blir en sväng ut. Fast planerna kan ju ändras... Får se!

Skulle egentligen ha Sushi-buffé hemma hos mig med Mattias och min familj. Men då vi inte har någon tv nobbar de oss då vi inte kan se melodifestivalen ;-) Hehe! Så vi skjuter fram det tills internet är på plats igen. Den som väntar på något gott!

Dåså vänner. Nu ska jag jobba vidare. Ni får ha en mysig helg och ta hand om varandra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0